AİLELER PİKNİKTE BULUŞTU
 İzmit Belediyesi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Cephanelik bölgesinde engelli ve ailelerine yönelik bir piknik düzenlendi.   

Gönül Elçileri adı verilen gönüllü aile ve koruyucu aileyi tanıtmak, gönül elçiliğine özendirmeyi amaçlayan etkinliğin bu sene ikincisi düzenlendi. Cephanelik mesire yerindeki etkinliğe katılan engelli ve  aileleri unutamayacakları bir gün geçirdi.

Ramada Otel’in sponsorluğundaki Aileler Buluşuyor pikniğine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut,  İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Ramada Otel Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Akkurt, Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kent Konseyi Engelli Meclisi, belediye meclis üyeleri de katıldı.  Şef Kenan Serhat İnce’nin sahne aldığı etkinlikte çocuk oyun grupları, palyaçoların çocuklarla birlikte yaptığı kum boyamalar ve oyunlar hem çocuklara hem de ailelere keyif verdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817