banner2779
banner2752
banner2750

AK Dilovası İstişare Yaptı

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı önceki gün teşkilat toplantı salonunda partililerin katılımı ile ilçe daraltılmış ilçe meclisi gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İl yönetim kurulu üyesi Halil İbrahim Arslan, İl Kadın Kolları Yöneticisi Şirvan Acar, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir ve yönetimi, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve mahalle başkanları katıldı. Danışma meclisi toplantısı öncesi Divan heyeti belirlenirken Divan Başkanlığına Avukat Fevzi Karadaş, divan üyeliğine ise Büşra Güçlü, Ayten Korkmaz ve Şaban Susuz seçildi.

PANDEMİ SÜRECİNDE DURMADIK

Danışma meclisinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, yaptığı açıklama da “Yaklaşık 6 ay önce yapılan kongre sonrası göreve gelmemizin ardından geçen süre içerisinde teşkilatımızın birlik ve beraberliği için elimizden geleni yapmaya ve halkımızın sorunları ile yakından ilgilenmeye gayret gösterdik. Son bir yıldır dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde çalışmalarımızı ağırdan almaya kalsak ta teşkilat çalışmalarının aksamaması için, hakımızın sorun ve taleplerinin yerine getirilmesi için yine hep birlikte elimizden geleni yapmaya çalıştık.

BAŞKAN ŞAYİR, BİZİM İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Geçen süre içerisinde özellikle belediye başkanımızın yaptığı çalışmaları bizlerin işlerini kolaylaştırdı. Dilovalı hemşerilerimizin gönlüne dokunan çalışmaları Gönül Belediyeciliği ile çıktığımız yolda her zaman bizleri gururlandırdı. Yükselen Şehir Dilovası söylemi ile yola çıkan Başkanımız Hamza Şayir’in önümüzdeki üç yılının dolu dolu geçeceğini ve Dilovası istediği hizmeti almaya devam edeceğini hep birlikte görüyoruz. Başkanımıza ve ekibine teşkilatım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Özellikle tüm Türkiye’ye örnek olan 10 bin tablet dağıtımı içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Biz teşkilat olarak belediye olarak biriz ve beraberiz. Bundan sonra da Başkanımıza Dilovası’na yapacağı hizmetlerde hep yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.”dedi.

ŞAYİR, “HALKIMIZIN GÖNLÜNE GİRMEYE ÇALIŞTIK”

Yıldırım’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı konuşmasında “Teşkilatımın desteği ile çıktığım bu yolda bu güne kadar yaptıklarımızla AK Parti’nin gücünü ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyorum. AK Parti büyük bir ailedir. Bu ailenin bir ferdi olmanın mutluluğunu geçmişte de şimdi de yaşamanın mutluluğunu yaşıyorum. AK Belediyeciliğin son 19 yılda ülkemizde yaptığı hizmetleri referans alarak çıktığım yolda hükümetimizin, bölge milletvekillerimizin, Büyükşehir Belediyemizin ve teşkilatımın desteği ile alnımızın akıyla ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yola çıkarken ayrım yapmayacağım herkese eşit hizmet yapacağım demiştim. Çok şükür bu güne kadar yaptığımız hizmetlerde de bu dediklerimizi yerine getirmeye özen gösterdik. Halkımızın gönlüne girmeye çalıştık. Gönül belediyeciliğinin yanı sıra projelerimizi de yavaş yavaş hayata geçirmek içinde durmadık.”dedi.

BAŞKAN ŞAYİR PROJELERİNİ ANLATTI

Konuşmasına projelerini tek tek anlatarak devam eden Başkan Şayir, “Tepecik Mesire alanımız bitiyor, Diliskelesi Spor Tesisimiz bitiyor. Tavşancıl Kapalı Yüzme Havuzumuzun temeli attık. Millet Bahçemiz önümüzde ki ay ihaleye çıkıyor. İlçemize yaptığımız ışıklandırma çalışmaları ile ışıl ışıl hale getirdik. Seyir Terasımızı yapıyoruz. Kapalı Semt Pazarı ve Katlı Otoparkımız önümüzdeki ay ihaleye çıkıyor. Tır Parkımızda çalışmalar sürüyor. TOKİ tarafından ilçemize yapılacak yeni konut projeleri ile ilçemizin değerini artırmaya devam ediyoruz. Tavşancıl’daki tarihi evlerimizi restore ederek hem tarihi evlerimizi yeniden canlandıracağız, Tavşancılımızı tarihi dokusuna kazandıracağız. SİT Alanlarımızı kaldırarak yeni gelişme alanlarıyla ilçemizin büyümesine katkı sağlıyoruz. Kadın, Gençlik ve El Sanatları Merkezimizin temelini yakında atacağız. Yine TOKİ ile ortaklaşa ilçemize yeni Küçük Sanayi Sitesi kazandırıyoruz. Bunların dışında bir çok projemiz hayat buldu yada bulmaya devam ediyor. Halkımıza söz verdiğimiz beyannamemizde ki projelerin tamamından fazlasını yapmak için gayret gösteriyoruz. İnşallah beş yıllık görevim sonunda halkımın karşısına alnımın akıyla çıkacağım”dedi.

ÇALIŞMALARINI AKTARDILAR

İlçe Başkanı Başkan Yıldırım ve Belediye Başkanı Şayir’in konuşmalarının ardından İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Meral’in teşkilat çalışmalarını anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, Mahalle Başkanları adına Ziyattin Taşdemir, meclis yeleri adına Sinan Yaşar ve AK Parti İl Yöneticisi Halil İbrahim Arslan birer konuşma yaparak çalışmalarını aktardılar.

DİLEK VETEMENNİLER

Çalışmaların aktarıldığı konuşmaların ardından toplantı dilek ve temenniler bölümü ile devam etti. Partililer talep ve sorunlarını İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve Belediye Başkanı Şayir’e ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751