Ak Genç Dilovası Sandık Danışma Meclislerine Devam Ediyor
 Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık yönetimi ile birlikte sandık danışma meclislerini hızla icra ediyor.  Gençlik Kolları Yönetiminin her bir mensubu kendi sandığındaki yeni oy kullanacak gençlerle ağırlıklı olmak üzere çeşitli ortamlar da bir araya gelerek sandık danışma meclisleri düzenliyorlar. Gençlerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm arayan Başkan Şık ve yönetimi mahallerdeki gençlik yapılanmalarını da etkin kılıyor. Köylerde ve Mahallelerde aktif bir şekilde gençler ile bir araya gelen başkan Şık ve yönetimi sık sık bir araya geldiği yeni oy kullanacak gençleri de bilgilendirirken, aynı zamanda da sorun ve sıkıntılarına çözüm arıyor.

 

“GENÇLERE GÜVENİN YETER”

Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık gençler ile her işin üstesinden gelineceğini belirterek “ Gençliğin ruhunu, işlenmeyen bir tarla halinde bırakırsan, orada ısırganlar, dikenler yetişir. Bu yüzden gençler ile sık sık bir araya gelerek onlara elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz ve gençliğin yerinin çok önemli olduğunu belirtiyoruz. Çünkü bu yolda başarıyı elde edecek en önemli faktör gençlerdir. Bu yaptığımız sandık danışma meclisleri ile ise gençlere olan güvenimizi onlara aşılayarak yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz.” Dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817