AK GENÇ KOCAELİ 24 HAZİRAN'A HAZIR

ŞEMSETTİN CEYHAN YALNIZ BIRAKMADI
Erken seçim kararının açıklanmasının ardından, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman Başkanlığında, İlçe Gençlik Kolları Başkanları toplantısı gerçekleştirildi. İl Başkanlığında yapılan toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’da katılım sağlayarak, gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldi.


GENÇLİK KOLLARI YÜRÜTME KURULU TOPLANTI
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, olağanüstü AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yürütme kurulunun ek gündem maddesi, 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan erken seçimler oldu. Toplantıda ayrıca, seçim süreci çalışmaları da planlandı.


KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ Yapılan toplantıların ardından bir açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman; ”Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçimi kararını açıklamasının ardından çalışmalarımızı hızlı bir şekilde başlattık.  İlçe başkanlarımızla bir toplantı yaptık. Ardından İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulumuz ile olağanüstü toplantımızı gerçekleştirdik. Seçime kadar yapacağımız çalışmaları planladık. Her zaman sahadaydık, 24 Haziran’a kadar yoğun bir şekilde çalışarak yine sahada olacağız. 24 Haziran’a kadar AK Parti Gençlik Kolları olarak kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.

AK GENÇLİK HAZIRLAN, HEDEF 24 HAZİRAN

Kocaeli olarak farkımızı yeniden ortaya koyarak, en büyük desteği Kocaeli’de gençlerden alacağız. Kocaeli gençliğinin daima Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu her seçimde olduğu gibi bu seçimde de göstereceğiz. ’Maşallah Kocaeli’  dedirtecek bir seçim sonucunu el-de etmek için gençlerimizle birlikte durmadan, yorulmadan seçim gününe kadar azim ve aşk ile çalışacağız. Buradan Kocaeli’nin gençlerine, AK gençlerine seslenmek istiyorum ; “AK Gençlik hazırlan, hedef 24 Haziran”. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817