AK GENÇ KÖRFEZ KÖY TEMSİLCİLERİ ATAMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİ
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları,  Gençlik Kolları SKM Programları Kapsamında, Gençlik Kolları Başkanı  Kadir ALÇIK'ın liderliğinde, İlçe Başkan Yardımcılarının ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Ahmet Sinan FİDAN 'ın katılımları ile Büyükşehir Belediyesi Yeni Yasasıyla Köylerin Mahalle olmasıyla beraber, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları 16 Köy Temsilcilerinin atamalarını gerçekleştirdi. 

Köylerimizde ikamet eden gençlerimizle her zaman bir arada olmaya özen gösteren Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK, gençlerle bir araya gelerek köylerimizde oluşan sorunları konuştular.
‘’ Sizler bizim köylerde temsilcilerimizsiniz. Türkiye’nin geleceği sizin gibi pırıl pırıl gençlerin elinde. Bizler sizlere her zaman güveniyoruz. Bir ağabeyiniz olarak, her zaman yanınızda ve arkanızdayım. Köy Temsilcilerimizin atamaları Körfezimi’ze, Kocaelimize hayırlar getirsin inşallah’’ ifadelerinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817