banner2779
banner2752
banner2750

AK GENÇ KÖRFEZDEN 3. GENÇLİK ÇALIŞTAYI PROGRAMI
 AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları, Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK'ın önderliğinde, Birim Başkanlarının ve Yönetim Kurulu Üyesi olan değerli arkadaşların özverili çalışmaları sonucunda Tütün çiftlik Kültür Merkezinde 3. GENÇLİK ÇALIŞTAYINI gerçekleştirdi.

Programa Sn. Av. Osman BADEM  ve Yönetimi, Körfez Belediye Başkanı Sn.İsmail BARAN,  Kadın Kolları Başkanı Sn. Sevil ÖZBEK ve Yönetimi,  Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Sn. Şener SÖĞÜT,  Geçmiş Dönemlerde Gençlik Kolları Başkanlığı Yapmış olan Sn. Fehmi ÖZTÜRK,  Sn. Yunus Emre YILDIRIM, genç Belediye Meclis Üyeleri, Gençlik Kolları Mahalle Başkanları ve Partiye gönül vermiş genlik kollarında çalışmış herkes katılım sağladı.

Başkan ALÇIK’ TAN AHDE VEFA GECESİ

Düzenlemiş oldukları, 3. Gençlik  Çalıştayı  / Gençler Başkanlarıyla buluşuyor programında Açılış Konuşması yapan ALÇIK  şu sözlere değindi;
“ Gençlik Kolları Başkanı olarak ve ekibim adına Hepinizi selamlamak istiyorum. ALLAH’IN rahmeti ve bereketi tüm inananların üzerine olsun. Böylesi güzel bir programda Kuruluşundan bu yana AK Parti Körfez Gençlik Kollarında, gençlik kollarının her kademesinde görev almış siyasi büyüklerimizi, ağabeylerimizi, hanım kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük bir onur yaşıyorum. Programımıza Hepiniz Hoş geldiniz. Şuan bu salonda  500 Genç kardeşimizle bir araya geldik. Başka Partilerin Ana Kademe bazında bile yapamadığı bir program gerçekleştiriyoruz.
Gençlik Kolları Başkanı olarak, ben ve ekibim davamızı sonuna kadar savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Artık seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Gençlik Kolları Olarak programlarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  7 Haziran'a kadar sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.
KOŞACAĞIZ, KOŞACAĞIZ RİSK ALARAK KOŞACAĞIZ.
Programımıza tekrar hoş geldiniz.
ALLAH Davamızı mübarek eylesin.”  İfadelerinde bulundu.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751