AK Gençler,  Dünya Evine Girdi
 AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Arif Serkan Aydemir ,AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları il Başkan Yardımcısı Sevcan Kutlu ile hayatını birleştirerek dünya evine girdi.

 

Emekli polis olan Mustafa Aydemir ve Koceli’de esnaflık yapan Fatma Aydemir çiftinin oğulları  AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve ASSA Fon Danışmanlık sahibi Arif Serkan Aydemir ile Emekli gemici Metin Kutlu ve ev hanımı olan Hatice Kutlu çiftinin AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Proje Koordinatörlüğü yapan Sevcan Kutlu Üsküdar Büyük Çamlıca’da yaptıkları düğünle bir ömür boyu mutluluğa imza attılar.

 

Çiftin Mutluluğuna 11 Kişi Şahitlik Etti

 

Aydemir ve Kutlu çiftinin Büyük Çamlıca’da yapılan düğününde ; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık,AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ,AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın,AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Ekonomi ve Mali İşler Sorumlusu Başkan Yardımcısı Emre Kahraman ,AK Parti Altındağ ilçe Başkanı Ahmet Karaca,Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen , Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın , Halkla İlişkiler Daire Başkanı Raşit Fidan , Fatih Aydın ve Özgür Bayramsoylu şahitlik etti.

 

 

Balayı Bodrum’da

 

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Karanın nikahını kıydığı çiftin düğününe çok sayıda partili ve çiftin akrabaları katıldı. Kocaeli Başiskele’de ikamet edecek olan çift balayına Bodruma gidecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817