AK GENÇLER HIZ KESMEDİ

Yeni Yalı ve Yavuz Selim Mahallelerinde çalışmaları yapan Gençlik Kolu Başkanı Doğan Orak ve yönetimi, içinde Türk Bayrağı ve açıklamaların yer aldığı broşürlerin yer aldığı paketleri dağıttılar.

24 Haziran seçimleri ile ilgili açıklayıcı bilgilerin yer aldığı broşürleri gençlere veren Doğan Orak, oy pusulaları ile ilgili de açıklama yaptı. Doğan Orak ve gençlerden oluşan gurup, çalışmaları ilçede ki tüm mahallelerde devam ettiriyorlar.

Fehmi Öztürk gençlerle

AK Parti Gençlik Kolları tarafından başlatılan “Genç Kürsü” nün bu kez konuğu İlçe Başkan yardımcılarından Fehmi Öztürk oldu.

Mimar Sinan Mahalle Seçim Bürosunda gençlerle buluşan ve kariyer konusunda açıklamalar yapan Fehmi Öztürk, iş hayatında başarılı olmasının ipuçlarını da anlattı. Gençlerin sorularına da cevap veren Fehmi Öztürk’ün katıldığı programda ilçe yöneticileri de yer aldı.

Sandık Müşahitlerine eğitim

AK Parti’de bir başka seçim çalışması da sandık müşahitlerine yönelik oldu. Tütünçiftlik Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yönetimi de katıldı.

Toplantıda 24 Haziran seçimlerinde sandık başlarında dikkat edilmesi gereken hususlar anlatıldı ve uyarılarda bulunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817