AK Gençler Kadir Gecesini İkramlarla kutladı
 Ak Parti izmit gençlik kolları yöneticileri ve yeni türkiye gönüllüleri platformu üyelerinden oluşan gençler Kadir Gecesi dolayısıyla İzmit’te beş camide vatandaşlara lokum dağıtttı ve gül suyu ikram etti

Parti çalışmalarının yanı sıra sosyal faaliyetlerine de ara vermeden devam eden AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları üyeleri, geçtiğimiz akşam Kadir Gecesi münasebetiyle de bir program düzenledi. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş önderliğinde organize edilen program kapsamında İzmit’te Kuruçeşme, Alikahya, Yeni Cuma, Fevziye, Zincirlikuyu olmak üzere 5 farklı camii önüne kurdukları stanlarda vatandaşlara lokum dağıttı ve gül suyu ikramında bulundu.

DAĞITIMA YOĞUN İLGİ

Bu anlamlı günde vatandaşlarla bir araya gelerek, gecenin feyzinden yararlanan gençler vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Tervih namazının ardından gerçekleştirilen ikramlarda vatandaşlar lokum dağıtımına yoğun ilgi gösterdi ve gençlik kolları yöneticilerini bu anlamlı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Yeni Türkiye Gönüllüleri Platform üyelerinin de görev aldığı programda aynı zamanda vatandaşlara ‘Erdoğan Gönüllüsü’ yazılı şapka hediye edildi.

‘MUHALEFET GİBİ ÇALIŞIYORUZ’

Programla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, ‘"Öncelikle tüm halkımızın ve islam aleminin kandili kutluyorum. Bizler de bu gece, İzmit'imizin her bölgesinde vatandaşlarımıza ikramlarda bulunuyoruz. Uzun zamandır açtığımız standlarımızda ve bu gece gördüğümüz tablo bizleri son derece mutlu ediyor, vatandaşlarımızın Sn.Başbakanımıza oy vereceğini beyan ederken ki heyecanları ve gözlerindeki ışık gerçekten çok anlamlı. Tabi ki bizler de hiçbir zaman bu eğilimden dolayı rehavete kapılmayıp aksine muhalefet gibi çalışıyor ve emek harcıyoruz." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817