AK GENÇLER KAYMAKAM CAN’I ZİYARET ETTİ
    Ziyarette konuşan gençlik kolları başkanı Kadir ALÇIK; “Öncelikle kaymakamımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum, biz gençlik kolları olarak belli aralıklarla İlçe protokolümüzü değerli büyüklerimizi ziyaret edip kendileriyle sohbet etmek, ilçemizin özellikle gençliğimizin sorunlarını ve temennilerini dile getirmek, yapılan güzel çalışmalar için kendilerine teşekkür etmek istiyoruz. İlçemizde gençliğimiz için, ailelerimiz için kaymakamlığımız bünyesinde güzel çalışmalar yapılmakta ve başarılı projeler yürütülmektedir. Elimizden geldiği kadar bizde bu projelere destek vermek isteriz. “ ifadelerinde bulundu.

Ziyaret için teşekkür eden Kaymakam CAN, “ Tüm gençliğimize ayrı bir değer veriyorum, gençlerimiz bizim geleceğimiz, çocuklarımız gençlerimiz en güzel eğitimi alarak donanımlı bir şekilde yetişmeli ki ülkemiz çok daha güzel yerlere gelsin, bizlerde bu uğurda emek harcamaya devam edeceğiz. “ ifadelerinde bulundu.


Ziyaretin sonunda AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir ALÇIK ve Ekibi Kaymakam Hasan Hüseyin CAN’a çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817