AK GENÇLER KAYNAŞMA GECESİNDE BULUŞTU

Bu anlamlı ve güzel program için teşkilatı adına teşekkür eden gençlik kolları başkanı Kadir Alçık; Mehmet Allak başkanımız bizim yürüdüğümüz bu anlamlı yolda her zaman yanımızda olduğunu ve gençliğe büyük önem verdiğini bu akşamki güzel kaynaşma programıyla bir kez daha ortaya koymuş oldu. Teşkilatım ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum.

AK Parti teşkilatlarına ve özellikle gençlere önem verdiğini ifade eden il genel meclis üyesi Mehmet Allak, Teşkilatlarımızın böyle güzel programlara ihtiyacı var, aranıza yeni katılan mahalle başkanlarımızı, genç arkadaşlarımızı hem tanımak, hem de kendileriyle kaynaşmak istedim. Partimizin bugüne kadar iktidarda olmasının yegane sebeplerinden biri teşkilatlarımızdaki aile sıcaklığının olmasıdır. Bu akşam görüyorum ki gençlik kollarımız büyük bir aile olmuş, tüm genç kardeşlerime katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Sazlı sözlü sıra gecesi programı şeklinde çiğ köfte ikram edilen gecenin sonunda AK Partili gençler geçmiş dönem gençlik kollarında siyaset yapmış Neslihan Demirhan’ın nişan programına geçerek arkadaşlarını yalnız bırakmadılar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817