AK gençler kongreye hazır
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları 30 Ocak Cuma günü saat 18.30’da yapılacak kongreleri için tüm hazırlıklarını tamamladı

İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Enes Akbal’ın tek aday olduğu kongreyle alakalı Tavşantepe, Yeşilova, Tepeköy, Mehmet Ali Paşa gibi bir çok mahalle programının ardından son olarak mahalle başkanları ve üniversite komisyonuyla toplantıda bir araya gelindi. Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda, Akbal, kongreyle alakalı mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında mahalle başkanlarından brifing aldı. İzmit’in AK Gençleri olarak çok farklı ve coşkulu bir kongre yapacaklarının vurgusunu yapan Akbal, “Yunus Emre Kültür Merkezi’ni İl Başkanımız Mahmut Civelek’in de dediği gibi coşkumuzla inleteceğiz” ifadelerini kullandı.

‘YENİLENMİŞ KADROLARLA’

Başkan Vekili Akbal, “Ben bütün teşkilat mensuplarımızı ve İzmit’li hemşerilerimizi aileleri ile birlikte kongremize davet ediyorum. Kongremizin akabinde Haziran ayında yapılacak milletvekilliği seçimlerine yenilenmiş güçlü bir gençlik kolları kadrosu ile girmeyi hedefliyoruz. Bu kadrolarımızla sonucunda İlçe teşkilatlarımız, İl teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımız ile uyum içerisinde çalışacak yönetim oluşacaktır” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817