Ak Gençler Kongreye hazırlanıyor

İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirilen AK Partili Gençler, 30 Eylül Pazar günü, Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak olan 4. Olağan Büyük Kongresi için yapılan hazırlıkları değerlendirdi.

 

Büyük Kongre hakkında bilgi veren AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ‘30 Eylül günü partimiz için büyük önem taşımakta. Kurulacak yeni ekip, AK Parti'yi 2023'e taşıyacak.’diyerek kongreye verdiği önemi dile getirdi.

Kocaeli Gençlik Kollarına Özel Yer Ayrıldı

4. Olağan Büyük Kongrede sadece Kocaeli Gençlik Kollarına özel yer ayrıldığını belirten Yusuf Akın ’30 Eylül Günü Ankara Arena da bütün teşkilatlarımızla buluşacağız. Genel Merkezimiz tarafından sadece Kocaeli Gençlik Kollarına yer ayrıldı. 30 Eylül Arena krokisinde Kocaeli Gençlik Kollarının oturacağı yer özellikle belirtildi. Delegeler haricinde Kocaeli Gençlik Kollarına özel yer ayrılmasından onur duyduk. Bizde il gençlik kolları yönetimimizle, ilçe gençlik kollarımızla, mahalle teşkilatlarımızla tam kadro Ankara Arena da yerimizi alacağız.’dedi

Yeni ekibe enerjimizle güç vereceğiz

Yusuf Akın ‘Bütün Kocaeli Gençlik Kolları teşkilatı heyecanla 30 Eylül’ü bekliyor. Bütün çalışmalarımızı tamamladık. Kongre günü giyeceğimiz tişörtlerden, gideceğimiz otobüslere kadar her şeyimiz hazır. O gün Ankara da heyecanımızla, enerjimizle yeni ekibe güç vereceğiz.’diyerek çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817