AK Gençler Marmara’yı Ağırladı
 AK Parti Gençlik Kolları 1. Bölge Toplantısı Kocaeli'de yapıldı. Kocaeli Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı bölge toplantısında büyükşehir yasası ve yerel seçim hazırlıkları ele alındı.AK Parti Kocaeli Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat başkanlığı, Seçim işleri başkanlığı ve Yerel Yönetimler başkanlığı tarafından Genişletilmiş 1. Bölge toplantısı gerçekleştirildi.

 

TEŞKİLAT BAŞKANLARI KATILDI

Toplantıya Genel Merkez Gençlik Kolları teşkilat başkanı Ahmet Kılıç, yeçimişleri başkanı Kurtcan Çelebi, ekonomi ve mali işler başkanı Ali Taylan Öztaylan, yerel yönetimler başkanı Ömer Faruk İslam, Genel Merkez Gençlik Kolları Yöneticileri ile AK Parti Sakarya, Tekirdağ, Edirne, Bolu, Düzce il ve ilçe başkanları, seçim işleri, yerel yönetimler ve teşkilat başkanları katıldı.

 

YUSUF AKIN TEŞEKKÜR ETTİ

Sekapark Otel’de düzenlenen toplantı, AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Katılımcılara çalışmalarını anlatan Yusuf Akın “Başkan senin, Başbakan’a mektup, Seçim Hazırlık Merkezi, Dünden Bugüne Ülkem, Gençsen bakalım, gibi projelerimizle ilklere imza attık. Bildiğiniz gibi Kocaeli’de bulunan 13 belediye başkanımızda AK Parti’li. Bu başarıda gençlerin payı büyük.” Diyerek bölge toplantısına Kocaeli olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti ve katılımcılara da gösterdikleri ilgi ve nezaketlerinden dolayı teşekkür etti. Komisyon başkanlarının sunumlarıyla devam eden Genişletilmiş 1. Bölge Toplantısında yapılan sunumlarda; Büyükşehir Yasası, Seçim Sandık Kurulunun önemi, gençlerin yerel siyasetteki rolü ve önemi üzerinde duruldu. Program sunumların ardından yapılan soru-cevap bölümü ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817