banner2779
banner2752
banner2750

AK Gençler Mitinge davet turunda
 AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve beraberinde yöneticilerle birlikte, 3 Ağustos Pazar günü Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Perşembe pazarı alanında yapılacak olan büyük mitinge davet etmek amacıyla ziyaretlerine devam ediyor

3 Ağustos Pazar günü Saat:15.00’de Perşembe Pazarı Alanı’nda gerçekleşecek olan mitinge davet için genç sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen AK Parti’li gençler MTTB, Yesevi Ocağı ve Genç Kocaelililer Derneğini ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerle alakalı açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, 10 Ağustos’un Türk siyasi tarihinin en önemli basamaklarından birisi olduğunu söyledi.

‘3 AĞUSTOS’TA PERŞEMBE PAZARINDA BULUŞALIM’

İlk defa halkın cumhurbaşkanını kendisinin seçeceğini ifade eden Akın,“Demokrasimiz açısından gerçekten çok önemli bir gelişme.  Türkiye ve demokrasi geliştikçe halkımız, vatandaşlarımız daha da güçlü hale gelmekte. Ben inanıyorum ki Kocaeli’mizin güzel insanları Pazar günü Perşembe Pazarı alanını coşkuyla dolduracak. Başbakanımızı, Cumhurbaşkanı adayımızı bağrına basacak. Ben buradan bütün hemşehrilerimize çağrıda bulunuyorum. Pazar günü saat:15.00’da Perşembe Pazarı alanında buluşalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751