AK Gençler Öğretmenleri Unutmadı

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli Öğretmen evi müdürü Halil İbrahim Soylu’yu makamında ziyaret etti.

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın öğretmenlerin toplumdaki önemini belirterek “Hayatımızın her alanında emeği olan tek meslek öğretmenliktir. Tıpkı bir bahçıvan misali, her zeminde çiçek yetiştiren, hayatın her alanında emeği olan bir meslektir öğretmenlik. Omuzlarınızda hayatı size emanet edilmiş küçücük bireyleri yetiştirmek gibi zor ve önemli bir göreviniz var. Bu nedenle bizleri yetiştiren eğitim veren öğretmenlerimize minnet borçluyuz” diyerek bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.  

Gençleri ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Kocaeli Öğretmen Evi Müdürü Halil İbrahim Soylu “Öğretmenlik mesleğinin en güzel yanı yetiştirdiğiniz bireyleri önemli mesleklerde, önemli makamlarda görmektir. Öğretmenlerinize en iyi teşekkürü kendinizi daha iyi yetiştirerek edebilirsiniz” dedi.

Halil İbrahim Soylu’ya yapılan makam ziyaretinin ardından Öğretmen Evi’nde bulunan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan gençler, öğretmenlere tatlı ikram etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817