AK Gençlerde Kongre Heyecanı

Hasan Gemici Spor Salonu’nda 17.00’de başlayan  AK Parti İl Gençlik Kolları kongresinde oy kullanma hakkı bulunan 400 delege, 50 kişilik yönetim kurulu ile birlikte büyük kongre delegesini belirleyecek. Emre Kahraman’ın yaş haddi nedeniyle görevi bırakmasından sonra İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Baki Özdemir’ kongreye tek başkan adayı giriyor ve seçilmiş başkan olarak yoluna devam edecek.

GENÇLER COŞKULU

AK Parti İl Gençlik Kolları’nın 6’ncı olağan kongresine, Gençlik Kolları Genel Başkanı Ahmet Büyükgümüş, Gençlik Kolları Genel Başkanı adayı Eyüp Kadir İnan ile bazı MYK ve MKYK üyeleri katılacak. Kongre Covid-19 tedbirleri kapsamında alınan önlemler eşliğinde gerçekleştirilecek. Gençlerin salonu süsledikleri ve yaptıkları tezahüratlarla coşkulu bir atmosfer oluşturdukları görülüyor. Protokol üyeleri de salona gelmeye devam ediyorlar AK Partili gençler Kocaeli yazılı atkılarını açarak basın mensuplarına poz veriyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817