AK GENÇLERDEN FARKLI BİR ÇALIŞMA DAHA
 Ak Parti Kandıra İlçe Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen programa İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman Yönetimi ile birlikte katıldı.  Kandıra’nın köylerinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat ÖLMEZ çiftçilikle ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya gelerek 1 Kasım seçimlerinden sonra çiftçiler için yapılacaklardan bahsederek AK Parti olarak her zaman çiftçilerin yanında olduklarını belirttiler.

 

 

1 KİLO GRAMLIK YEM VE GÜBRE TAKTİM ETTİLER

 

AK Partinin çiftçiler için seçim beyannamesinde yer alan Yem’den ve Gübre’den KDV’nin kaldırılması ile ilgili çalışma yapan gençler, sembolik olarak hazırladıkları ve üzerinde ‘’AK Parti Her Zaman Çiftçinin Yanında’’ yazılı bir kilogramlık gübre ve yem torbasını çiftçilere hediye ettiler. Kandıra Gençlik Kollarının yaptığı bu çalışma büyük beğeni topladı. Kendileri için yapılan bu çalışmadan dolayı memnuniyetlerini dile getiren çiftçiler teşekkür ettiler.

 

 

‘’GÜN SAHADA ALIN TERİ DÖKME GÜNÜDÜR’’

 

Ziyaret sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, hem tarlada çalıştılar hem de hayvanları kendi elleriyle beslediler. Bu güzel proje için İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez’e çok teşekkür ettiğini dile getiren Kahraman, ‘’ AK Parti olarak 7’den 70’e herkesin yanındayız. Seçim beyannamemizi daha iyi anlatmak için gece gündüz durmadan çalışıyoruz. AK Gençlik yeri gelir masada alın teri döker, yeri gelir sahada alın teri döker. Gün sahada alın teri dökme günüdür. Seçim beyannamemizde yer alan vaatlerimizden çiftçiler için olanları anlatmak için bugün buradayız. Genç çiftçilere proje karşılığı verilecek olan 30 bin TL karşılıksız hibeden tutun, Sera modernizasyonu için verilecek faizsiz krediye kadar, Su fiyatlarındaki indirimlerden tutun da yem’den ve gübre’den kaldırılacak KDV ye kadar birçok desteğimizi anlatmak için bugün buradayız. Tekraren böyle bir proje gerçekleştirip bizi çiftçilerimizle buluşturan Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Murat Ölmez’e ve yönetimine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. ‘’ dedi.

 

 ‘’GENÇLERE DEĞER VEREN BAŞKA PARTİ YOK’’

 Seçim Beyannamesini daha iyi anlatmak için KDV nin kalkmış olduğu 1 kiloluk Yem ve Gübre’yi çiftçilere takdim eden İlçe gençlik kolları başkanı Ölmez, ‘’ Gençlere bu denli değer veren başka parti yok. Verilen bu değerin karşısında biz gençlere düşen de durmadan yorulmadan gece gündüz çalışmak, kapı kapı dolaşıp yapacaklarımızı ve yapacaklarımızın teminatı olan yaptıklarımızı anlatmaktır. Yaptığımız çalışmada çiftçilerimizin memnuniyetini gördükten sonra maksadın hasıl olduğunu görüyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak çalışmamıza destek olan il başkanımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817