Ak Gençlerden Mektup Var!

 

Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Birim Başkanlığı’nın hazırladığı mektup projesi kapsamında  “İlk Defa Oy Kullanacak Olan” 13000 genç seçmene Ak Parti’nin 2023 vizyonunu anlatan mektup gönderildi.Konu hakkında bilgi veren Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun “İlk defa oy kullanacak olan genç kardeşlerimize hem partimizin Cumhuriyetimizin 100. Yılında “Büyük Millet Büyük Güç Hedef 2023” olduğunu bu çerçevede daha demokratik bir Türkiye için önümüzdeki dört yıl hedeflerini belirlerken bir yandan da Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü için yeni bir vizyon’dan bahsettiklerini belirtti.

 

GENÇLERE TEK TEK ELDEN ULAŞTIRDILAR

Teşkilat olarak hepsinin elden dağıtımını gerçekleştirdiklerini , %80 oranında hepsinin birebir teslim edildiğini ulaşamadıkları gençlere de evlerine teslim ettiklerini belirten Başkan Coşkun Hem sosyal medya üzerinden hem de birebir de aldıkları geri dönüşlerden mutlu olduklarını, gençlerimiz kendilerine böyle bir sürpriz yapıldığı için oldukça memnun olduklarını belirtirken. Kendilerinin de gençlerimiz için her fırsatta bir ilke imza atmaya devam edeceklerini belirtti. AKgençlik güçlü bir gençliktir. Bu yolda hiç durmadan yollarına devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Coşkun, SKM programlarına da devam edildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817