AK Gençlere Tam Destek

Toplantıya Kurucu Başkan Osman GÖNÜL , Bülent OĞUL , Turgut KANIK , Semih YENİSEY , Sercan PEHLİVAN , Özkan OKTULMUŞ ve mevcut başkan İbrahim EREN ile beraber tam katılım sağlandı.
Toplanda , dostluk ,kardeşlik,arkadaşlık ve saygı bütünüyle keyifli bir sohbet eşliğinde karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Seçim Sürecinde 6 Başkandan EREN’e Tam Destek 
Toplantıda konuşulan konuların en başında , şuana kadar teşkilatımızda görev yapmış tüm başkanlarımız yaklaşan seçim sürecinde İbrahim EREN’e ellerinden gelen tüm desteği sağlıyacaklarını belirttiler. 
Bu konuda desteği arkasına alan İbrahim EREN , görev alan tüm ilçe başkanlarına tek tek teşekkür etti.
Gezici Gençlik Merkezi Büyük Beğeni Topladı
Toplantıda konuşulan diğer önemli bir konu ise, İbrahim EREN ve yönetiminin seçim sürecinde sahada uygulayacağı büyük proje olan Gezici Gençlik Merkezi hakkında görev alan tüm başkanlara projenin detaylarını aktarması oldu. Bu konuda ellerinden gelecek tüm desteği sağlamaya hazır olduklarını ileten başkanlarımız, İbrahim EREN’e Gençlere verdiği önemli çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817