AK GENÇLİK DİLOVASI’NDA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Ramazan ayında ‘’Hayallerin Bayramı’’ adlı bir proje gerçekleştiren AK Gençlik, çocukları sevindirdi. İlk kez oruç tutan öğrencileri kapsayan proje halkla ilişkiler birimi tarafından yürütüldü. Proje kapsamında öğrencilerle cami de sohbet programı düzenlendi. Sonrasında çocuklardan hayallerindeki hediyelerin çizilmesi istendi. Çocuklar, hayallerindeki hediyeleri resmettikten sonra Başkan KAHRAMAN’a teslim ettiler. Ramazan ayında güzel bir iftar programında öğrenciler ile bir araya gelen Başkan KAHRAMAN resmedilen hediyelerin en kısa zamanda ulaştıracağını belirtmişti. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN, Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih KAYA ve il, ilçe yönetimlerinin de katıldığı iftar programı ile gün noktalanmıştı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre KAHRAMAN ve Yönetimi Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ile geçtiğimiz Cuma günü bir araya gelerek Dilovası ilçesinde vermiş oldukları sözü yerine getirdiler. Futbol topu, forma, Mp4, krampon, ayakkabı, forma vb. hediyeleri tedarik eden AK Gençlik, çocukların sevincine ortak olmanın mutluluğunu yaşadı.

Mutluluğunu ifade eden Başkan KAHRAMAN; “Geçtiğimiz ay öğrenciler ile bir araya gelerek bir çok güzel aktiviteler yapmıştık. Cami’de sohbet olsun iftar olsun çok güzel bir gün geçirmiştik. Ve o gün öğrencilerimizden “Hayallerin Bayramı” projesi adı altında hayallerinde ki hediyeleri çizmelerini istedik. O gün resmedilen hediyeler küçüktü fakat bugün o hediyeleri teslim ederken gözlerindeki o mutluluk onların masumluğunu ve temizliğini bizlere çok güzel anlattı. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz oldu ben İl yönetimimize, Dilovası Gençlik Kolları Başkanımız Semih Kaya’ya ve Yönetimine Teşekkür Ediyorum.” Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817