AK GENÇLİK OLARAK İÇİMİZ BURUK
 AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla organize edilen Vapur gezisi büyük ilgi gördü. Gezi sonrası basın açıklaması yapan Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Kahraman, "Firavunca zulmün burukluğunu yaşamaktayız.” dedi

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi AK Parti Gebze İlçe Gençlik kolları önemli çalışmalara imza atıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı dolayısıyla Vapur gezisi organize eden Gençlik Kolları, körfez turu attı. Vapur gezisine, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Engin Güzel Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Emre Kahraman, Gençlik Kolları Gebze İlçe Başkanı Ertan Kara, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda ilk kez oy kullanacak genç katıldı.

 

GEZİ SONRASI ÖNCE YÜRÜYÜŞ, SONRA AÇIKLAMA

Vapur gezisi ile Körfez turu atan partiler, gezi sonrası Eskihisar sahilinde yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş sonrası ise, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman basın açıklaması yaptı. Emre Kahraman yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımızı anmak üzere Gebze Gençlik Kollarımız tarafından düzenlenen gençlik yürüyüşüne ve basın açıklamasına hoş geldiniz. Gençlik daima milletimizin lokomotifi olmuştur. AK Partimizde gençliğe en çok önem veren siyasal harekettir. AK Parti 18 yaşındaki gençleri hor gören, aşağılayan, bunlar mı bu ülkeyi yönetecek diyen ana ve yavru muhalefetle mücadeleye devam edecektir. Bu bağlamda 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımızı kutlarız. Bu bayramımızı çok daha coşkulu bir şekilde kutlamak istedik’

 

"FİRAVUNCA ZULMÜN" BURUKLUĞUNU YAŞAMAKTAYIZ

Emre Kahraman sözlerini şöyle sürdürdü;  AK Gençlik olarak içimiz buruk. Halkın yüzde 52 oyunu almasına rağmen, 30 Haziran 2012 tarihinde başlayan demokrasi savaşının 3 Temmuz 2013 tarihinde darbe ile sonlandırılması, Mursi'nin de içinde bulunduğu 106 kişinin idamına karar verilmesiyle zirveye ulaşan, "Firavunca zulmün" burukluğunu yaşamaktayız. Şu çok açıkça bilinmelidir ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi "Bugün Mursi'ye verilen İdam Cezası, Sandığa Verilmiş Bir İdam Cezasıdır." Ayrıca zalim Sisi yönetiminin ve kurgulanmış olan düzmece mahkemelerinin vermiş olduğu kararı ve o karara karşı sessiz kalan Batı dünyasını kınıyoruz.

Dünya demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen darbe sürecinin geldiği son nokta ve idam kararları bize, Batı dünyasının ikiyüzlülüğünü bir kez daha göstermiştir.

Fakat asıl kara leke, Esma kardeşimizin şahadetini sessizlikle karşılayan, aynı ölümcül sessizliklerini Mısır'ın seçilmiş ilk sivil Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idam kararında da koruyan, adeta zulmü ve zalimi görmezden gelen Ortadoğu'nun ve Afrika'nın Müslüman ülke yöneticilerinin alınlarındadır. Unutmamak gerekir ki bir alın lekesi de ülkemiz içerisinde sadece siyasi hesaplarla bu kararlara tepki göstermeyen korkak, ferasetsiz, darbe sever vandal zihniyettir.

Nasıl Filistin bir sınav kâğıdı ise her Mü'min kulun önünde, bugün de sınavımız Filistin ile birlikte Suriye'dir, Mısır'dır!

 

MURSİ'NİN YANINDA YER ALIYORUZ

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları olarak bizler isteriz ki, dünyada zülüm gören, savaş yaşlanan ülkelerdeki genç kardeşlerimiz de bizler gibi özgürce, prangalarından kurtularak, barış içerisinde bayramlarını kutlayabilsin. Şu unutulmamalıdır ki, bizler Türkiye Gençliği olarak kalbimizle, bedenimizle onlarla beraberiz ve beraber olmaya devam edeceğiz.

Ve biz Türkiye olarak, bu sınavdan alnımızın akıyla çıkabilmek adına;  Zalim Sisi yönetiminin ve bir müsamere bir tiyatro görüntüsü veren Mısır mahkemelerinin kararları karşısında dimdik duruyor, Muhammed Mursi'nin yanında yer alıyoruz.

 

AK PARTİ'NİN DAVASI HAK DAVASI

AK Parti Kocaeli Gençliği olarak şunu ifade etmek isteriz ki, nasıl Hasan el Benna'yı, Seyyid Kutub'u kalbimizin en değerli yerlerinde yaşatıyorsak, Muhammed Mursi'yi de öyle yaşatıyor ve davasına sahip çıkmak için can siperane çalışıyoruz. Biliyoruz ki Mursi'nin davası hak davası AK Parti'nin davası hak davası. Zalim Sisi yönetimi ve ona kol kanat geren darbe sever, millet düşmanı yönetimler şunu bilmeliler ki Zalim, Firavun Sisiler oldukça, Muhammed Mursi'ler, Ahmet Davutoğlu'lar, Recep Tayyip Erdoğan'larda olacaktır. Ve bizler de Mısır'da ve dünyada Firavunların karşısına MUSA heybeti ile dikilecek olanların yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz! "Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş, Mazlumların yanında AK Gençler vardır.” İfadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817