AK Kadın İzmit, 8 Bin Seçmene Ulaştı

AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay ve yönetimi, 2023 Haziran ayında yapılacak olan genel seçim için saha çalışmalarını sürdürüyor. 160 kadın ekibi ile mahalle mahalle gezerek seçmene ulaşan Atabay, geçtiğimiz günlerde sandık bazlı seçim çalışmalarının ilkini 28 Haziran Mahallesi’nde başlattı. Üye katılımı olarak da yoğun dönüşler alan İzmit Kadın Kolları, sonrasında Kadıköy Mahallesi’nde 60 sokakta ziyaretlerini sürdürerek toplamda 8 bin 869 seçmene Cumhurbaşkanı’nın AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü sebebiyle yazmış olduğu 21. yıl dönümü mektubunu ulaştırdı.

ATABAY TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit’in tüm mahallelerini yönetimi ve mahalle başkanları ile birlikte ziyaret eden AK Parti İzmit Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, bu süreçte parti ayırmaksızın tüm seçmene ulaşacaklarını ifade etti. Atabay, “Bizi hanelerine kabul eden, partimize üye olarak Cumhurbaşkanı’mıza aidiyetlerini gösteren tüm seçmenimize teşekkür ederiz. Kadıköy Mahalle’mizde 5 günde gerçekleştirdiğimiz program sonrasında çok güzel dönüşler aldık. Önümüzdeki günlerde de diğer mahallelerimizde aynı çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817