AK KADIN İZMİT  BÜYÜK KONGREYE HAZIR

AK Parti İzmit Kadın Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirildi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı önderliğinde yapılan toplantının gündem maddesi, 18 Ağustos'ta yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi 6’ncı Olağan Kongresi oldu. 18 Ağustos Cumartesi günü İzmit kadın kolları teşkilatlarıyla birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu'nda olacaklarını söyleyen Başkan Betül Yazıcı, “Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yorulmadan, bir an dahi duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’

Kongreye güçlü bir katılım sağlayacaklarının altını çizen Yazıcı, “Şuan tüm dünyanın gözü ülkemizin üzerinde. Karşılarında eski Türkiye yok. ‘Topunuzla, tüfeğinizle gelin biz de gereğini yaparız’ diyen bir liderimiz var. Başkanımızın dimdik duruşu sayesinde hiç olmadığı kadar özgür bir ülkede yaşıyoruz. Bizler de kongreye güçlü bir katılım sağlayacağız ve ‘ Başkanımızın yanındayız’ mesajını vereceğiz. İzmit Kadın kolları olarak reisimizin yanında olduğumuzu göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817