AK Kadın Kocaeli’den Seçim Stratejisi Kampı

 

 

AK Parti İl Kadın Kolları seçim çalışmalarına başladı. Yerel seçim çalışmalarını planlayan kadınlar düzenlenen Seçim Stratejisi Kampı’nda bir araya geldiler. İl Kadın Kolları Başkanı Serpil  Yılmaz’ın açılış konuşmalarıyla başlayan ‘Seçim Stratejisi Kampı’ toplantısında İl kadın kolları yürütme kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanları ile ilçe SKM (Seçim koordinasyon Merkezi) başkanları hazır bulundular.

 

“Dayanışma içinde projelerimizle var olduk”

Toplantıda konuşma yapan Başkan Yılmaz “Türkiye’nin kadınlarına siyasette yol açan liderimiz Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yeni bir seçime giriyoruz. Bizler AK Kadınlar olarak her zaman olduğu gibi 31 Mart’a kadar durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman seçim için çalışmadık. Hep sahalarda olduk. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde projelerimizle var olduk. Yine aynı ruh ve heyecanla 31 Mart yerel seçimleri için özveri ile mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu toplantımızın sonunda önümüzdeki seçim için eylem planını oluşturmuş olacağız. Bir seçimi daha başarıyla zaferle atlatacağız” dedi.

 

31 Mart’a kadar programladılar

Sabah erken saatlerde başlayan ve gün boyu süren kampta Ak Kadınlar 31 Mart Yerel seçimlerinde Kocaeli’nin bütün ilçelerine yapılacak seçim çalışmalarını programlayıp, eylem planına dönüştürecekler.

 

31 Mart 2019 Mahalli ve İdari Seçimleri “Seçim Stratejisi Kampı” toplantısına MKYK üyesi Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek,Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık , Radiye Sezer Katırcıoğlu ,İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İzmit Belediye Başkan Aday Adayı Zekeriya Özak katılım sağladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817