AK KADIN KÖRFEZ DEN KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ
 SKM Programları kapsamında AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarının kutlu doğum haftası münasebetiyle Gönül köprüsü kurmak adına güney mahallesi Perşembe pazarı alanında 2000 kişilik helva ikramında bulundu. Gerçekleşen programa akparti körfez ilçe kadın kolları başkanı,il başkan yardımcıları ve yöneticileri,körfez belediye başkanı ve eşi, SKM Başkanı,Gençlik Kolları Başkanı,Meclis Üyeleri ve Teşkilat Mensupları Katım Sağladılar.

Kadın Kolları Başkanı ÖZBEK ‘Durmak Yok Yola Devam’

Gerçekleşen GÖNÜL KÖPRÜSÜ programlarıyla amaçlarının girilmedik ev sıkılmadık el bırakmamak olduğunu bu amaçla körfezli hemşehrilerimizin gönüllerinde yer edinmek istediklerini ifade etti.Türkiyede insanların gönüllerine girmeden iktidar olunamayacağını çok iyi bildiklerini körfezde 150 bin GÖNÜL KÖPRÜSÜ kuracaklarının altını çizdi. Hayata geçirdikleri ‘gönülden eve evden gönüle’ programlarıyla son iki haftada  350 eve girdiklerini ve 1200 kişiye ulaştıklarını bu sayede yaklaşan 7 haziran seçimleri için hane halklarının oylarına talip olduklarını karşılaştıkları sıcak ve pozitif havadan oldukça memnun kaldıklarını ifade etti.

   Kutlu doğum Haftası münasebetiyle yapılan helva ikramından güney mahallesi sakinlerinin takdirini kazanan başkan ÖZBEK ve ekibi mahalleden memnun ayrıldılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817