AK Kadınlar 12 bin karanfil dağıttılar
 AK Parti Kocaeli Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bütün ilçelerde aynı anda karanfil dağıttı. Toplamda 12 bin karanfil dağıtan AK Partili Kadınlar ayrıca AK Parti’nin kadınlara yönelik icraatlarını anlatan broşürde dağıttı. Bütün ilçelerde pazarlar, kalabalık caddeler ve meydanlarda kadınlar gününü kutlayan AK Kadınlar ayrıca herkesi 16 Nisan’da “Evet”  demeye davet etti.

 

YILMAZ BÜTÜN KADINLARIN, KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz “kadını ne ekonomiden, ne sosyal hayattan, ne dış politikadan ne eğitimden, ne de sağlık politikalarından ayrı düşünemeyiz. Kadınlar olarak, bizi ve çocuklarımızın yaşamlarını etkileyecek süreçlere kayıtsız kalamayız, kalmayız. Önümüzde, milletimizin ve ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir halkoylaması bulunmaktadır. Bizler, bu topraklar için, devletinin bekası, çocuklarının aşı için kanını canını ortaya koymaktan çekinmeyen Anadolu kadının evlatlarıyız” dedi.

 

“HEPİMİZ İÇİN KAZANÇ OLACAKTIR”

Ayrıca Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin kadınların kazancı olacağını ifade eden Serpil Yılmaz “Her konudan daha acil ve ehemmiyetli olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin hayata geçmesi hepimiz için kazanç olacaktır. Mevcut sistemin ülkenin refah, kalkınma yolunda mesafe almasını engeller taşıdığı bilinen bir gerçektir. Yeni sistem ise terörle daha etkin mücadeleyi beraberinde getirecek, yönetimde ve ekonomide istikrarın ve hızın garantisi olacaktır” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817