Ak Kadınlar, Başkan Denli'yi  Ziyaret Etti

Haber : Burhan YARAR/KOCAELİ


Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli'ye  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Yardımcısı Denli, kadın kolları yöneticilerine seçimlerdeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran “Seçimlerde hiçbir rehavete kapılmadan ev ,ev kapı kapı dolaşarak partimizi ve belediyemizin yapacağı projeleri insanlarımıza anlattık.Halkımız Çok şükür Körfez Belediyesini yine Ak ellere teslim ettiler. Bunun mutluluğunu yaşıyor ve belediye başkan yardımcılığınızın kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli ise  seçimlerdeki özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı kadın kolları başkanına ve bütün yönetim kademelerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Denli,  “Kadın kollarımız ve teşkilatımızın tüm kademelerinde görev yapan arkadaşlarımız bıkmadan ve yorulmadan ev ev kapı kapı gezerek bu seçim çalışmalarında çok önemli bir görevi başarı ile tamamladılar. Bu gayretlerinden dolayı Ak Parti aileme şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817