banner2752
banner2750
banner2776

AK KADINLAR DUR DURAK BİLMİYOR.!

AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yönetiminin saha programları olanca hızı ile devam ediyor. Aysun Demir öncülüğünde büyük bir siyasi hareket başlatan, ilçede bulunan kadınları mutlu ve hüzünlü günlerinde yalnız bırakmayan, sık sık bir araya gelerek halka yakın bir duruş sergileyen AK Partili kadınlar, dünü yine çok özel ziyaretlerle geçirdi.

PARTİLİLER UNUTULMUYOR

İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir’e ziyaretlerinde yönetim kurulunun yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt de eşlik etti. Yapılan programda AK Partili kadınlar, partinin istişare kurulu üyelerinden Emine Cansız ile evinde bir araya geldi. Ayrıca üye ziyaretlerinin yanı sıra mahalle başkanlarından Kahraman Aydın’ın ailesine vatani görevini tamamlayan oğlu için hayırlı olsun denildi.

HASTA VE YAŞLI ZİYARETLERİ

Öte yandan Körfez’deki ev ziyaretleri kapsamında yeni bebek sevincini yaşayan çiftlerin yanı sıra rahatsızlıkları dolayısıyla evlerinde tedavileri devam eden vatandaşlarımız ile hayatlarını sürdüren yaşlı Körfezlilere de konuk olundu. Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysun Demir, “Gönül seferberliği kapsamındaki ziyaretlerimiz sürüyor. Gönüllerde yer edinmek için, yüreklere dokunmak gerek. Biz de bunu yapıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680