AK KADINLAR KÖŞKER'E HAYIRLI OLSUNA GELDİ

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları, Hac vazifesini yerine getirip dönen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve beraberindeki kadın kolları yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Başkan Köşker;  konuklarına Zemzem suyu ve hurma ikram etti. Kadın kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, “Hanım kardeşlerimize bu nazik ziyaretlerinden ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Kutsal topraklarda 15 gün kalarak ibadetlerimizi gerçekleştirdik.

Bu güzel maneviyatı yaşamak isteyen herkese Rabbim nasip eylesin inşallah” dedi. Başkan Köşker’e hayırlı olsun temennilerini ileten İlçe Kadın Kolları Vasfiye Aydın da “Rabbim sizin ve eşinizin dualarını, ibadetlerini kabul eylesin inşallah. Gitmek isteyen kullarına da nasip eylesin” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817