AK KADINLAR SAHURU SEBZE HALİNDE YAPTI

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı ve yönetimi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ayhan Acar’ın ev sahipliğinde, sahurda hal esnafını ziyaret etti. Programa, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Güzin Taştekin ve ilçe kadın kolları yöneticileri katıldı. Hal müdürü Ayhan Acar’ın samimi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaret ve sahur sonrasında Kadın Kolları yöneticileri, geleneksel Cuma duasına katıldı.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DEVAM DİYECEĞİZ’
Her bir hal esnafıyla selamlaşan ve kolaylıklar dileyen Başkan Yazıcı, “Ülke olarak çok önemi bir süreçten geçiyoruz. Vatanımız üzerinde hain emelleri olanlara karşı güçlü durabilmek adına 24 Haziran bir dönüm noktası niteliğinde. Bize düşen 15 Temmuz ruhuyla birlik olmak, dik durmak ve devletimizin yanında olmaktır. Daha güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için devam diyeceğiz” ifadelerini kullanarak, Ayhan Acar’a samimi misafirperverliği için teşekkür etti.

“BUGÜNE NASİP OLDU”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Acar, “AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarına katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim burada ki ticaretimiz sonucu, akşam evde sofraya düşenler çok kadınları ilgilendiriyor. Bu nezih, temiz hali görmeyi çok merak ediyorlardı. Bugüne nasipmiş. Her zaman bir ve beraberiz, bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Hal İmamı tarafından Cuma duası gerçekleştirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817