AK KADINLAR SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Ak Parti Kocaeli İl Kadın kolları Başkanı Emine Macit Zeybek yönetim kurulu toplantısında seçim çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Birim başkanlarına seçim süresi boyunca görevlendirilmiş oldukları ilçelerde ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte çalışmalar yürüteceklerini ve yönetim kurulu üyelerini birim başkanlarıyla çalışmaları için görevlendirdiklerini seçim çalışmalarında grup çalışmalarına yoğunluk verileceğinin bilgisini verdi.

İl kadın kolları Başkanı Emine Macit Zeybek  seçim sürecinde İl kadın kolları adına SKM başkanlığı Elif Aydın’ın görevlendirdiğini söyleyen başkan önümüzde Genel Merkez olağan büyük kongresi olduğunu il yönetim kurulu arkadaşlarım ve ilçe başkanları  ile çalışmalara başladıklarını söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817