AK Kadınlardan Başkan Söğüt’e Tebrik

Başkan Söğüt, bugün AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları yöneticilerini belediye hizmet binasında ağırladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, meclis toplantı salonunda bir araya geldikleri Başkan Şener Söğüt’e yönetim kurulunu tanıttı ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Kadın kolları teşkilatlarının AK Parti için öneminin büyük olduğunu kaydeden Söğüt, “AK davamızın öncüleri hanım kardeşlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kendilerinin yeni dönemde çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

BORÇSUZ BELEDİYE TEBRİĞİ

Göreve geldikleri günden itibaren çok aktif bir çalışma içinde olduklarını dile getiren İlçe Kadın Kolları Demirkıyık ise, “Belediye başkanımız, Körfez’imizin geleceği adına en büyük adımı atmış ve Körfez Belediyesi’ni borçsuz hale getirmek için tarihi bir hamlede bulunmuştur. Bu açıdan başkanımızı ve çalışma ekibini tebrik ediyoruz. Başarıların mutlaka devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817