AK Kadınlardan İstifa Haberine Tepki.!

Partinin kadın kolları yönetiminden yapılan açıklamada söz konusu haberde belirtildiği gibi 4 istifa gibi herhangi bir istifanın olmadığı vurgulandı.

Konu hakkındaki tepkisini dile getiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İzmir Demirkıyık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Söz konusu haberde belirtildiği gibi partimizin kadın kolları teşkilatında 4 istifa gibi herhangi bir istifa yaşanmamıştır. Teşkilatımızda yaşanan tek ayrılık da ailevi sebeplerden dolayı yaşanmış, bir arkadaşımız evladına daha fazla zaman ayırabilmek adına görevden ayrılmayı talep ederek müsade istemiştir.

DERTLERİ ALGI OLUŞTURMAK

Bütün gerçekler ve bilgi kaynakları ortadayken sadece kulaktan dolma ve doğruluğu hiçbir şekilde teyit edilmemiş uydurma bir haber ile Körfez İlçe Kadın Kolları Teşkilatımıza yönelik bu algı oluşturma çabası söz konusudur.

AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Bize düşen; her türlü olumsuzluğa ve oluşturulmak istenen algı operasyonlarına karşı bugüne kadar olduğu gibi yine azimle ve kararlılıkla çalışmak, örnek teşkilatçılık yapımızı herkese göstermektir. İlçe Başkanımız Ramazan Tuna öncülüğünde ana kadememiz, gençlik kollarımız ve teşkilatımızın tüm kademeleri ile uyumlu ve koordineli çalışarak üzerimize yüklenen sorumluluğu yerine getirmek için var gücümüzle çaba gösterecegiz. Kimsede bizi bu kutsal mücadelemizden alıkoyamaz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817