AK Kadınlardan Köşker’e Destek
  

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Gebze Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen kadın kollarının toplantısına katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ile birlikte, ilçe binasında yapılan toplantıya katılan Başkan Köşker, kadınların siyasette de öncü olmasının önemine değindi.

 

KENETLENDİK

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın da hazır bulunduğu toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, kadın kolları olarak belediye başkana adayının etrafında kenetlendiklerini ve partiyi yerel seçimlerde başarıya taşıyacaklarının altını çizdi.

 

KAPI KAPI SİYASET

Aydın’ın ardından söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, “Tüm teşkilatlar olarak gün bir olma, diri olma, birlik olma günüdür. Kapı kapı dolaşarak partimizin yerel seçimlerde de hedeflenen başarıya ulaşması için çalışacağız. Bu konuda özellikle çok çalışkan olduklarını bildiğimiz siz değerli hanım kardeşlerimize güveniyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

HEDEFE ULAŞACAĞIZ

Civelek’in ardından söz alan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Tüm teşkilatlar bizim göz bebeğimiz. Özellikle hanım kardeşlerimiz bu konuda bir adım öne çıkıyor. Bizlere her zaman destek olan ilçe kadın kolları teşkilatımıza bir kez daha teşekkür etmek isterim. Sizlerin çalışması ve desteğiyle partimizi yerel seçimlerde de başarıya el birliğiyle taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817