banner2779
banner2752
banner2750

AK KADINLARDAN SİMA VAKFI’NA ZİYARET
  

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sima Vakfı Başkanı Emine Bayramin ve yönetimini ziyaret etti. Zeybek, Bayramin ve Yönetim kurlu üyelerinden vakıf çalışmaları hakkında bilgi aldı.Emine Macit Zeybek “ 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kaldı. AK Parti il kadın kolları olarak sahada yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 1 Kasımda ülkemizin kaderini değiştirmek bizlerin elinde “ dedi

 

BİR VE BİRLİK OLALIM

Başkan Zeybek “ Milletine karşı sorumluluk bilinci gelişmemiş PKK’ya terör örgütü diyemeyen bir partiden ne bekleyebiliriz;  diğer tarafta milletine kendini adamış sadece ülkesinin gelişimini düşünen en önemlisi  ne pahasına olursa olsun bu terörü bitireceğiz diyen bir parti lideri var.

Barış diyenler Barış mitinglerinde yürüyenlerin ellerinde biz niye Türk bayrağı yerine bez parçalarını gördük . Türk milletinin tek bayrağı var sokaklarda 2. Bayrakla dolaşanlara 1 Kasım sabahı sandıkta dersini vermeliyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751