AK KADINLARIN KANDIRA ÇIKARMASI
 İl kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve Kandıra İlçe kadın kolları başkanı Nilüfer Çelik ve yönetimi ile birlikte KO-MEK sergi açılışı sonrası Kandıra Pazar alanını dolaşarak esnafla bir araya geldi.Kadın kolları 23 Mayıs Cumartesi günü AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun geleceği Büyük Mitinge davet ettiler.

 

İNSANLARIN HAYALLERİ İLE OYNUYORLAR

Esnafı tek tek dolaşarak hatırlarını soran ve parti icraatlarından bahseden Zeybek, muhalefettin meydanlarda  asgari ücreti, açık artırma usulü her gün değişik rakamlarla beyan etmesi ; asgari ücret çalışanlarının umutları ve hayalleri ile oynamak olduğunu dile getirdi.

 

SEÇMENE İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

Zeybek  “Boş vaatlerle vatandaşın oyuna talip olunmayacağını hala öğrenememişler .Bu ülkenin şehidine sahip çıkanı, şehit aile yakınlarını Kamuda İstihdam etmeye başlayan , eşi vefat eden’e 250 tl nakdi yardım yapan da  AK Parti hükümetidir. Bizim vatandaşımız doğruyu ve yanlışı bilir, lafa değil icraata bakar bu yüzden seçmene inanıyor ve güveniyoruz “dedi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817