banner2779
banner2752
banner2750

 AK kadrolar ile hizmete devam etmek için adayım

Dilovası’ın da AK Parti’den aday adaylarına bir yenisi daha eklendi. Dünde S.S. Dilovası 154 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dilovası AK Parti kurucu üyelerinden olan Osman Aktaş Aday adaylık başvurusunu Dilovası İlçe Başkanlığına sundu.  
AK PARTİ'NİN NEFERİYİM
Aktaş'ın aday adaylığı başvurusuna Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve çok sayıda davetli de katıldı. S.S. Dilovası 154 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı ve Dilovası AK Parti kurucu üyelerinden olan Osman Aktaş Aday adaylığı başvurusunda yaptığı konuşmasında "Partimizin Dilovası'na yaptığı hizmetlere katkı sunmak için yola çıkıyorum. Kuruluşundan beri içerisinde bulunmaktan büyük gurur duyduğum AK Parti ailesinin bir neferi olarak, Başbakanımızın yolunda ilerlemek ve ona katkı sunmak için aday adaylığımı açıklıyorum.
DİLOVASI HİZMETE AÇ 
Dilovamız yeni ilçe statüsünü almasına rağmen yılların birikmiş sorunları içerisinde kendi kabuğunu yeni yeni kırmaya başlamıştır. AK Parti iktidarı ile 4,5 yılda güzel hizmetler almasına rağmen, hizmet açlığı devam etmektedir. Bizde bu hizmet açığını kapatmak için elimizi taşın altına koymak için yola çıktık.
AK KADROLARLAR HİZMETE DEVAM
Bu süreçte diğer aday adayı arkadaşlarımla kol kola girerek, birlik ve beraberlik içerisinde seçim sürecini geçirmenin arzusu içerisindeyim. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor ve AK kadrolar ile hizmete devam etmek için aday adaylığımı açıklıyorum"dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751