banner2779
banner2752
banner2750

AK KÖRFEZ SAMİ ÇAKIR’I AĞIRLADI
 AK Parti Körfez İlçe Kocaeli Milletvekili Sami ÇAKIR ı ağırladı.TBMM Plan Bütçe Komisyonunda görev alan Kocaeli’nin çalışkan Milletvekili Sami ÇAKIR ilk boşlukta körfez ilçeyi ziyaret etti.Körfez ilçede Körfez Vergi Dairesi Müdürü Hasan KAYA, Körfez Mal Müdürü Mustafa ERGİN, Yarımca Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin ALPERGİN  körfez ilçedeki vatandaşlar ve teşkilat mensuplarına ziyarette bulundu.

Ak Parti Körfez ilçenin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaretler dolu dolu geçti.Gündeme ilişkin konularda soruları yanıtlayan Milletvekili ÇAKIR ülkemizin gündeminin çok yoğun olduğunu ülkemizin ateş çemberi içinde yer aldığını ancak hükümetimizin ve meclisteki komisyonların yoğun bir şekilde 2016 kesin bütçe ve sivil anayasa konusunda mesai harcadığını ifade etti.

İlçe Başkanı Osman BADEM gerçekleşen ziyaretlerde Kocaeli’mizin Sami ÇAKIR gibi çalışkan bir vekile sahip olmasından dolayı körfez teşkilatları olarak çok memnun olduklarını gerek körfezli hemşehrilerimizin gerekse teşkilatımızın sıkıntılarıyla yakından ilgilendiği için kendisine çok teşekkür etti.Kocaeli Milletvekili körfezde gerçekleşen ziyaret programından çok memnun ayrıldı ve en kısa sürede tekrar geleceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751