banner2779
banner2752
banner2750

AK KÖRFEZ’DEN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET
 AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman BADEM ekibiyle birlikte vatanını canından aziz bilen ve bu uğurda şehadet şerbetini içen vatan evlatlarının körfezdeki ailelerine ziyarette bulundu.Bu mihvalde Barbaros Mahallesinde Şehit Jan.Er Nazım ATEŞ in ailesine, Yavuz Sultan Mahallesinde Şehit Pyd.Çvş.Bilgin VARLI nın ailesine ve Şehit Annesi Mahmude DEMİRTAŞ a, Esentepe Mahallesinde Şehit Pyd. Er Fatih ÖZGÜR ün ailesine ve Mimar Sinan Mahallesinde Şehit Pyd.Er Erdoğan ÇÖPOĞLU nun ailesine ziyarette bulunup körfezliler adına şükran ve minnetlerini sundular.

   Gerçekleşen ziyaretlerde duygusal anlar yaşanırken şehitlerimizin aileleri anılarını paylaştı.İlçe Başkanı Osman BADEM şehitlik mertebesinin ne denli ulvi bir makam olduğuna değinirken vatan sevgisinin en şerefli en onurlu göstergesi  şehitlik makamıdır her ana her baba hayırlı evlat sahibi olabilir ancak şehit anası şehit babası olmak her ebeveyne nasip olmaz sizler bize evlatlarınızın emanetisiniz her isteğiniz bizim için emirdir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751