AK PARTİ ATALARDA MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
 Aylardır gece gündüz demeden seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı gerçekleştirilen seçim irtibat bürosu açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Kılınan akşam namazının ardından mehteran eşliğinde Atalar Mahallesini dolaşarak büroya kadar gelen Ak Kadroları, Atalar Mahallesi sakinleri coşkuyla karşıladı.

Seçim İrtibat Büromuz 7 Haziran'a Giden Yolda Önemli Bir Adım’dır

Yeni Türkiye yolunda 2023- 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda çalışmalarını devam ettiren Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, “Açılışını yaptığımız seçim irtibat büromuzun 7 Haziran'a giden yolda önemli bir adım olduğunu belirtmek isterim. Her gün çeşitli mahallelerimizde seçim irtibat bürolarımızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Seçim İrtibat Büromuzun partimize Körfez’e ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Gittiğimiz her ortamda bizlere gösterilen ilgi ve alaka gerçekten bizleri oldukça memnun ediyor. 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde de gereken desteği vereceğinize canı gönülden inanıyoruz" dedi.

Sizler En İyi Cevabı 7 Haziran’da Vereceksiniz

Coşkulu bir şekilde konuşan ve konuşmasının ardından Körfez’i projeleriyle geleceğe emin adımlarla taşıyan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kendisine gösterilen ilgi ve alakan ötürü mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Baran, “Yeni Türkiye yolunda bugün burada yaptığımız açılışımızın anlamı çok büyük. Sizler bugün buraya gelerek zalimlere dur diyorsunuz. Yaptığınız fedakârlığın sevabı Allah katında çok büyüktür. Ülkemizin üzerine oynanan bu kirli oyunları 7 Haziran’da en iyi şekilde sandıkta cevabını vereceğinize inancım sonsuzdur. Ben bugün burada yapmış olduğumuz seçim irtibat bürosu açılışımızın partimize, Körfezimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Sizleri ve Bu Heyecanı Özlemişim

Daha sonra kürsüye eski Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek geldi. Civelek, Körfez’i ve bu heyecanı çok özlediğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti. Civelek, “Sizlerle birlikte uzun süre bir araya gelemedik. Körfez’i ve bu tabloyu özlemişim. Sizlerle birlikte bu heyecanı yaşadığım için çok mutluyum. Görüyorum ki Körfezliler kararını vermiş. Tavrını ortaya koymuş, ses vermiş. Bu sesi imam hatipleri kapatanlar, Kur’an-ı Kerim’i yasaklayanlar, vatandaşı Hastane kuyruklarında süründürenler duyacak. Ben inanıyorum ki 7 Haziran’da Körfezli hemşerilerim bu sesi çok daha kuvvetli verecek” ifadelerini kullandı.








Körfez İlçenin başarılı Belediye Başkanı İsmail Baran'ın konuşması alanda bulunanları coşturdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817