AK PARTİ BARBAROSTAYDI
 Barbaros mahallesinde STK,hasta ve yaşlılara gerçekleşen ev ziyaretlerine Kocaeli milletvekili adayı Sn:Yalçın COŞTUR, Akparti körfez ilçe başkanı Sn:Av.OsmanBADEM,Körfez Belediye Başkanı Sn:İsmail BARAN,SKM Başkanı Sn:ŞabanAYDIN,Kadın ve Gençlik kolları başkanları katılım sağladı.

Milletvekili Adayı COŞTUR ‘Sosyal Hizmetler Artarak Sürecek’

Gerçekleşen Ziyaretlerde hasta ve yaşlılarımıza devletimizin sunduğu evde bakım hizmeti ve sosyal güvence paketlerinin yeni dönemde de artarak süreceğini atasına ecdadına ve yaşlılarına sahip çıkan bir neslin akparti iktidarıyla gün yüzüne çıktığını tarihini bilen dindar nesillerin yetişmesi için mücadele etmelerinin devam edeceğini ifade etti.

İlçe Başkanı BADEM ‘Paralelle Mücadeleye Devam’

Barbaros mahallesinde gerçekleşen STK ziyaretlerinde Türkiyenin istikrarına engel olmaya çalışan paralel yapılanmaya dikkat çekti.YeniTürkiyenin yükselişin önünde durmaya çalışanların  paralel yapılanma ve üst akılın varlığına değindi,mücadelenin süreceğini bu kadroların devletin safralarından temizlendiğini son kalıntıları ve iletişim mekanizmalarınında çöküşünün yakın olduğunu ifade etti.

   Barbaros mahallesine gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkın ilgisinden oldukça memnun kalan başkanlar mahalleden mutlu ayrıldılar.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817