AK PARTİ BAŞİSKELE İLÇE BAŞKANI DR. ŞAHİN TALUS HÜSEYİN AYAZ’I TEBRİK ETTİ.
 Toplantının ardından İlçe Yönetimini Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ziyaret etti. İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus  başarılı çalışmalarından ve Başiskele Belediyesi'nin Türkiye'de 8. Kocaeli'de 1. ilçe olmasından Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı tebrik ederek kendisine plaket takdim etti.

TALUS : BAŞİSKELE KOCAELİ’NİN İNCİSİ

Dr. Şahin Talus “ Başiskele Kocaeli’nin incisi konumunda bir ilçedir. Bu ilçede yaşamaktan ve bu ilçede ilçe başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Belediye Başkanımıza daha önce tebriklerimizi ilettik. Bu plaketle de bizden kendisine bir hatıra kalmasını istedik. Belediye Başkanımızın Türkiye’de 8. Kocaeli'de 1. ilçe Belediye Başkanı olmasından da son derece gurur duydum. Kendisini tekrar tebrik ediyorum“  dedi.

AYAZ : MESLEK HASTALIKLARI PROJESİ İÇİN YER TAYİN EDİYORUZ

Hüseyin Ayaz “ İlçe Başkanımızla birlikte üst düzey bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizdeki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Artık projelerin yarıştığı bir konuma geldik. Projeler üretiyor ve kaynak arıyoruz. Fikir babası İlçe Başkanımız Dr. Şahin Talus’un olduğu Meslek Hastalıkları Projesi için yer tayin etmeye çalışıyoruz. İlçe Başkanımızla birlikte uyum içinde çalışıyoruz. İlçe yönetimimizle de sürekli istişare halindeyiz. Bu birlikteliğin devam edeceğini umuyorum“ ifadelerini kullandı.

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilçe yönetimini Başiskle’deki projeler  hakkında bilgilendirdi ve ilçe yönetiminin sorularını yanıtlayarak teşkilattan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817