AK PARTİ BAŞİSKELE KADIN KOLLARI DR. MORAL'LE BAŞİSKELE'Lİ HANIMLARA MORAL VERDİ
  

Seçim Sonrası çalışmalarına Teşkilat içi eğitim ve Seminerlerle devam eden Ak Parti Teşkilatı, Başiskele Kadın Kolları başarılı bir seminer gerçekleştirdi. Ar- ge Birimi ve Eğitim Komisyonu tarafından organize edilen seminere yoğun katılım oldu.

 

Seçim çalışmalarının olmadığı dönemde boş durmayan  Ak Parti Başiskele Teşkilatı'nda Yardım Kampanyaları, Seminerler ve Teşkilat İçi Eğitimler düzenleyerek zamanı değerlendiren Teşkilatçılar, memnuniyetle Başiskele'ye ve Ak Parti ailesine faydalı olabilecekleri her konu üzerinde ihtimam ettiklerini belirttiler.

 

Seminer Açılış Konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, “Biz, siz değerli hanımefendilere faydalı olabilecek her türlü organizasyonu gerçekleştirmeye gönülden hazırız. Bugün bir seminerle sizlere faydalı olmaya çalışıyoruz, bunun gibi gerçekleştireceğimiz birçok projemiz var. Başkanlarımızın da desteği ve onayı ile Ak Parti Başiskele Kadın Kolları olarak, Allah'ın izniyle Başiskele'de hanımların faydasına olabilecek ne varsa biz onu yapmaya gayret edeceğiz. Bugün Doktorumuz çok güzel bir sunum gerçekleştirecek hepimize faydalanmak nasip olsun.” şeklinde konuştu.

 

Doç. Dr. Halil İbrahim Erbıyık ‘ın “Günümüzde Manevi Boşluk ve Depresyon” konulu Semineri Başiskeleli hanımlar tarafından ilgi gördü.

 

Seminerin sonunda misafilere soru- cevap şeklinde yardımcı olmaya çalışan  Yrd. Doç. Dr. Halil İbrahim Erbıyık, Başiskele'li Hanımların sorularını yanıtlayarak programı tamamladı.

 

 Seminere Katılan misafirler Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır'a Teşekkür ve memnuniyetlerini belirterek ayrıldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817