AK PARTİ BAŞİSKELE TÜRKİYE’DE 2. ‘LİĞİ KAPTI

TALUS : BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

TPS’deki Ak Parti Başiskele’nin aldığı Türkiye derecelerini Salı günkü olağan yönetim kurulu toplantısında değerlendiren İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “Başiskele’nin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarıyla, ülkemiz genelinde tüm ilçe teşkilatları arasında önemli bir sıralamada yer almasına katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilat Performans Sistemi sonuçları da görev ve sorumluluklarımız noktasında teşvik edici bir unsur olarak önemli bir yer tutmaktadır.  Bizler çalışmalarımızı gerçekleştirirken daima öncelikle  Allah’ın rızasını almayı gözettik. Bu manada çıtayı daima en yükseğe koyarak hedeflerimizi belirledik ve çalışmalarımızı her zaman bu doğrultuda yürüttük. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir” ifadelerini kullandı.

TPS; AK Parti Genel Merkez tarafından il ve ilçe ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarının performansını takip etmek amacıyla kurduğu, 81 ilin tüm il ve ilçe teşkilatları değerlendirmeye aldığı bir sistem. Düzenlenen programlar, aktiviteler, üye ziyaretleri, esnaf, mahalle ziyaretleri, toplantılar vb. tüm faaliyetler ayrı ayrı puanlanarak teşkilatların sıralamadaki yerini belirliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817