Ak Parti Darıca'da Yeniler Eskileri Kucakladı
 AK Parti Darıca ilçe ana kademe yönetiminde geçtiğimiz günlerde belediye meclis üyeliğine aday adaylığı başvurusu yapan 8 ilçe yöneticisi yönetimden çıkartılarak, yerine yedek yönetimden 8 kişi atandı. Bu değişikliğin ardından ilk toplantıyı yapan AK Parti Darıca'da icra kurulunda da bazı değişiklikler oldu.AK Parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık toplantıdan sonra Darıca Deniz Köşkü Restaurant da yönetimden ayrılan kişilere veda yemeği düzenledi. Yemekte ayrılan arkadaşlara teşekkür edilirken, yeni katılan yöneticilere de tebrikler verildi.

 

BİR VE BERABERİZ !

Yemekten sonra söz alan İlçe başkanı Muzaffer Bıyık;"AK Parti çok büyük bir aile. Yıllar önce çıkmış olduğumuz bu yolda bugün aramızdan ayrılan arkadaşlarıma kendilerine burada şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Hep beraber Darıca'ya daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştık. Kendileri siyaseti bırakmıyorlar sadece bir kulvar değiştirecekler. Yürüdükleri bu yolda hepsine başarılar diliyorum. " diye belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817