AK PARTİ'DE ADAYLAR OCAK AYINA KALDI..!

Yerel seçimler yaklaşırken partilerin adayları ardı adına açıklanamaya devam ediyor. Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul ile Ankara’nın ilçe adaylarını iki ayrı program ile açıklamaya karar verdi. Ankara ve İstanbul ilçelerinin tanıtımı Aralık ayının sonu açıklanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul adayının tamamlanacak bütçe güreşmelerinin ardından açıklanacağını bildirmişti.  

ADAYLAR OCAK AYININ SONUNA KALDI

Kocaeli siyasetinde ise ilçeler merakla bekleniyor. İlk olarak Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ilçe adaylarının Aralık ayının sonunda açıklanacağını duyurmuştu. Ancak İstanbul ve Ankara ilçe adaylarının dışında kalan Kocaeli’nin ilçeleri gibi belediye başkan adaylarının Ocak ayının sonuna doğru bırakıldı. Partililerin merakla beklediği aday listeleri AK Parti Genel Merkezinde hazır olduğu ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’nın onayında geçmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817