banner2779
banner2752
banner2750

Ak Parti'de İlk Müracaatı Tekgümüş Yaptı

Dosyasını ilk önce teslim eden Nihat Tekgümüş, partinin kuruluşundan beri bu davada hizmet ettiğini belirtti. Dosyasını Ak Parti İlçe Seçim işleri Başkanı Ramazan Tuna'ya  teslim Eden Nihat Gümüş, 'Cenab-ı Mevla çıktığımız bu yolda bizleri mahçup etmesin. Hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Tuna İse, Nihat Tekgümüş'e başarılar dilediğini ifade etti; ve dosyasını aldı.

Ben Nihat Tekgümüş.  1970 Artvin Şavşat doğumluyum. 19 yıldır Körfez İlçe'de ikamet etmekteyim. Evliyim. 2 kız çocuğu babasıyım. 1992 yılında Doğru Yol Partisi'nden Artvin İl Delegesi, Artvin-Şavşat-Meydancık Belde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum.  Daha sonra bir dünya devi olan Alman Knauf Firması'nda yönetici olarak vazifede bulundum. 1999 yılında Sanayinin başkenti Körfez'e yerleştim. 2001 yılında Körfez Belediyesi'nde vazifeye başladım. Dünya Liderimiz; mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi'ne, kuruluş tarihinden itibaren geçiş yaptım ve ailemle burada hizmetlerimi sürdürdüm; ve halende ailemle birlikte 'Kurtuluş Reçetesi' olan; partimde vazife yapmaktayım.   Körfez Belediyesi Parke-Bordür Fabrikasında 4 yıl müdürlük vazifesinde bulundum. Körfez Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni Kurucu başkanlığını yaptım. Aynı zamanda Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu Mali Genel Sekreterliği vazifesinde bulundum. Bir çok sporsal etkinliklerde görev aldım ve aynı zamanda lisanslı atletizm sporcusuyum.  Bunlara ilaveten; ülkemizin önde gelen bir çok sivil toplum örgütlerinde resmi veya gönüllü olarak vazife yaptım. Sosyal sorumluluk projelerinde bulundum.  


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751