AK PARTİ'DE KONGRELER TEKRAR BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine Ak Parti'de ilçe kongreleri ileri bir tarihe ertelenmiş, Derince, Başiskele, Gebze ve Körfez ilçelerinin kongreleri bu nedenle yapılamamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Kocaeli teşkilatından yapılan duyuruda, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın talimatı doğrultusunda Büyükşehir olan İllerin İlçe Kongreleri ertelenmiştir. Dolayısıyla 14 ve 15 Ekim tarihlerinde yapmayı planlandığımız Derince, Başiskele, Gebze ve Körfez İlçe Kongrelerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yarın gerçekleştireceğimiz Kandıra İlçe Kongremiz ise planlandığı şekilde icra edilecektir.” denilmişti.


Ertelen ilçe kongreleri için tarihler netleşmeye başladı. Merakla beklenen kongrelerin 28-29 Kasım ve 3-4 Aralık tarihlerinde yapılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817