AK PARTİ DEİNCE'DE BAYRAM COŞKUSU
 Katılım yoğundu

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma töreni parti binasında gerçekleşti. Düzenlenen bayramlaşmaya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve partililer büyük ilgi gösterdi. Bayramlaşma töreni öncesinde konuşan İl Başkanı Ceyhan, Belediye Başkanı Bulut, İlçe Başkanı Şirin birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek tüm konukların Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Şirin’den birlik ve beraberlik vurgusu

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Bayramların en önemli amaçlarından bir tanesi birlik, beraberlik ve kardeşliğimize katkıda bulunmasıdır. Bu vesileyle burada bir araya gelerek bunu pekiştiriyoruz. Milletimiz artık çok daha bilinçli. 15 Temmuz gecesinde bunu çok net bir biçimde gördük. Halkımız vatanı ve bayrağı için nasıl mücadele ettiğini tüm dünyaya birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla gösterdi. Bu millet birbirine kenetlendi. Canını ortaya koydu. Şehitlerimiz ve gazilerimiz vatan ve bayrak aşkıyla hainlerin karşısında dimdik ayakta durdu. Hiçbir engel, hiçbir düşman kahraman milletimizin karşısında duramaz.  Allah bizleri nice birlik ve beraberlik içerisinde geçen böyle bayramlara ulaştırsın” dedi.

 

“Bu millete ne kadar hizmet etsek az”

Halka en güzel şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “15 Temmuz’da milletimiz tankların, silahların, bombaların karşısında kahramanca dimdik ayakta durdu. Vatanını ve bayrağını hainler karşısında savunmak için bu millet canını ortaya koydu. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Onlar bu milletin kahraman evlatlarıdır. Bu vatan evlatlarına ne kadar hizmet etsek az. Hepimiz elimizden geldiği kadar bu millet için gayret göstermeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza en güzel şekilde hizmet etmeliyiz. Bu ülkeye bu ile bu ilçeye tüm gayretimizle hizmet etmemiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiğimiz müddetçe bizim millet olarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yok” şeklinde duygularını aktardı.

 

“Büyük bir kumpası tersine çevirdik”

Hainler karşısında milletçe dimdik ayakta durduklarını aktaran İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. FETÖ Terör Örgütünün hainleriyle beraber yapmış oldukları kalkışmaya milletçe hep beraber dur demesini başardık. Eğer bizler bu bayramlarda millet olma şuurumuzu yaşıyor olmasaydık 1960’ta, 71’de ve 80’de bu millet darbelere dur diyemediyse 15 Temmuz’da yaşanan girişimde de bizler belki de meydanlara çıkamayacaktık. Çok büyük bir kumpası tersine çevirdik. Öylesi büyük bir oyunki aynı geçmişte Irak’ta olduğu gibi bunu bize de yapmaya çalıştılar. Oradaki benzer bir tarikat ülkemizde olduğu gibi 10 yıl boyunca yapılanma içerisine girmişti. Saddam’ın uçakları kalkmadı, tankları yürümedi. Önce hava kuvvetlerini Irak’ta ele geçiren o yapı Amerika’nın orya girişini ve milletin askerlerinin savunma yapmayışının önceliğini oluşturmuşlardır” dedi.

 

“Dünya bir araya gelse bu ülkeyi yıkamaz”

Türkiye için mücadele etmeye devam edeceklerini belirten Ceyhan, “Bu memlekette artık böyle girişimler yapılamayacak. Bizler ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğiz. Türk halkını bitirebilecek tek şey birlik ve beraberliğinin bozulmasıdır. Türk insanı birbirine düşmedikten sonra 15 Temmuz göstermiştir ki dünya bir araya gelse bu ülkeyi yıkamaz. Rabbim birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daim eylesin. İhanet olmadığı sürece, kasıt olmadığı sürece hata yapmak insanlara mahsustur. Birbirimizin hatalarını bu bayram münasebetleriyle örtelim. Aramızda kırgınlık, küskünlük varsa bunları ortadan kaldıralım. Birbirimizden helallik isteyelim. Rabbim herkese kurban kesmeyi nasip eylesin” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817